Ajankohtaista

Tälle sivulle päivitetään leirin ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita.

10.6.2024 Palokuntien hallinnolliset osaajat-tilaisuus leirillä perjantaina 5.7.

Leirin yhteydessä järjestetään  perjantaina 5.7. sopimuspalokuntayhdistysten hallinnossa mukana oleville ja pelastusalan viranomaisille tilaisuus, jossa keskustellaan Sisäministeriön pelastusylitarkastajan Jari Lepistön johdolla palokuntien hallinnollisesta osaamisesta. Ennen tilaisuutta on mahdollisuus tutustua leirin toimintaan.

Toivotamme sopimuspalokuntien puheenjohtajat, päälliköt ja muut hallinnolliset henkilöt tilaisuuteen alla olevan kutsun mukaisesti. Ilmoittautumisia pyydetään 16.6. mennessä!

Tilaisuuden kutsu

3.6.2024 Rakennus- ja purkuleirien ilmoittautuminen on avattu

Leirin rakentaminen alkaa perjantaina 28.6. iltapäivällä ja mukaan toivotaan mahdollisimman paljon osallistujia. Rakentamiseen voi osallistua, vaikka ei leirille muutoin osallistuisikaan. 

Leirin purku aloitetaan vaiheittain perjantaina 5.7. ja purku pyritään saamaan päätökseen lauantaina 6.7. klo 16 mennessä. 

Rakennus- ja purkuleireille voit ilmoittautua 23.6. mennessä: https://link.webropol.com/s/kulo2024rapu

3.6.2024 Vielä ehdit leirille!

Leirille on edelleen mahdollista ilmoittautua. Jälki-ilmoittautumisia voi tehdä 23.6. saakka. Leirimaksu on jäsenpalokuntien palokuntanuorilta 170 € (muilta 200 €) ja toimihenkilöiltä 100 € (130 €). Hintaan ei sisälly leiripaitaa. Leirimaksut laskutetaan jälki-ilmoittautuneiden osalta ennen leirin alkua.

Lisäksi leirille voi osallistua toimihenkilönä myös päivämaksulla, joka on 15 €/päivä. Maksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut ja maksut laskutetaan jälkikäteen päivien mukaan. Hinta ei sisällä leiripaitaa. Leirimaksut laskutetaan leirin jälkeen.

Tee ilmoittautuminen 23.6. mennessä: https://link.webropol.com/s/kulo2024jalki-ilmoittautuminen.

12.4.2024 Leirin yhteydessä järjestetään pelastustoiminnan peruskurssi

SPEK järjestää pelastustoiminnan peruskurssin Pohjois-Suomen ja Lapin alueen palokuntanuorten Kulo 2024 leirin yhteydessä Nivalassa. Kurssin järjestää SPEK yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitoksen kanssa.

Kurssi on suunnattu 16-17 vuotiaille hälytysosastossa jo harjoittelijoina toimiville palokuntanuorille, erityisesti Pohjois-Pohjamaan ja Lapin alueilla toimiville. Kurssikutsu ja tarkemmat tiedot on lähetetty tai lähetetään sähköpostilla lähaikoina palokuntiin.

22.3.2024 Leirin kutsu on julkaistu

Leirin kutsu on julkaistu.

6.2.2024 Tiedote leiristä on julkaistu

Leiristä on julkaistu tiedote

26.1.2024 Avoimia tehtäviä julkaistu

Leirille on avoinna seuraavat tehtävät:

Lisäksi voit jättää avoimen hakemuksen!

Lue lisää avoimista tehtävistä.

27.10. 2023 Leirin logo julkaistu

Leirin logo on julkaistu.

 

 

  Mukaan Pohjois-Suomen pelastusliittoon